Sverige – England på Guldfågeln Arena

Att Kalmar FF-supportrar träffas vid stora fotbollsmästerskap för att se matcherna ihop har blivit något av en tradition. Nu när EM-slutspelet i Polen/Ukraina står för dörren gör vi inget undantag och håller fast vid traditionen och bjuder in till en trevlig samkväm i samband med matchen Sverige-England 15 juni.

Kalmar FF Supporterunion har bokat upp pressrummet på Guldfågeln Arena med plats för 100 personer och till en kostnad av 150 kronor/person erbjuds du buffé, öl/ alt. ett glas vin och inte minst se matchen Sverige – England (avspark 20:45) på storbild tillsammans med dina KFF-vänner.

För att deltaga i detta evenemang, som startar klockan 18:30, krävs förhandsbokning och det gör du via mejl:info@supporterunionen.se

Det går också bra att ringa direkt till Mikael Johansson på telefon: 070-3939619. Sista anmälningsdag är 12 juni, men vet du med dig redan nu att du ska närvara så boka din plats redan idag!

Efter matchen så hjälps vi åt tillsammans med att städa lokalen för att senare rulla vidare in mot Kvarnholmen och Larmtorget där vi fortsätter att ha trevligt på någon pub.

KFFSU hälsar alla hjärtligt välkomna till en trevlig kväll som förhoppningsvis slutar med en blågul seger!

Comments are closed.