TIFO? Vi behöver er hjälp Kalmar!

Kalmar FF Supporterunion är intresserade av att komma i kontakt med folk som har tid och ett brinnande intresse för att arrangera TIFON! Vi har en del i TIFO-kassan, men vi behöver mer engagerade människor, ung som gammal! Alla ska känna sig välkomna!

Tveka inte att kontakta oss på info@supporterunionen.se Vi ska tillsammans växa på alla plan och vi är tacksamma för all hjälp vi kan få! Hör av er så vi kan få ihop en TIFO-grupp i Kalmar! Det krävs planering och ett estetiskt seende samt ett gäng sammansvetsade människor för att detta ska lyckas, så att anordna ett möte kommer prioriteras så fort ni visar att ni finns. För det vet vi!

Är ni intresserade av ett bidrag till vår TIFO kassa? Sätt då in en slant på BG 683-6258 märk ditt bidrag med ”tifo”

Comments are closed.