Var med i kampanjen #SwishaFörMål!

I kampanjen #SwishaFörMål bidrar vi med pengar till Kalmar FF utefter hur många mål som laget gör under säsongen, match för match. Även att vi alltid stöttar KFF i såväl medgång som motgång blir detta både en morot för laget och ett roligt sätt att stötta ekonomiskt.

Efter varje match ser vi hur många mål laget har gjort framåt. För varje boll i nät swishar deltagarna 50:- till KFFSU. Efter match och inswishat belopp lämnar Supporterunionen över bidraget till Kalmar FF. Swishnumret till Supporterunionen är 123 592 23 72. Märk ditt bidrag med #SwishaFörMål.
Som ett räkneexempel; vinner Kalmar FF med 3-0 över IFK Norrköping är det alltså 150:- som ska swishas. Självklart går det jättebra att swisha både större och mindre belopp, men för att vara med i Supporterunionens tävling är 50:- per mål minimibelopp.

#SwishaFörMål är såklart helt frivilligt, och man kan bidra efter så många matcher man vill, men målet är att swisha 50:- efter samtliga 30 omgångar. Hade vi räknat ihop summan för säsongen 2019 skulle summan landat på 1100:- för hela säsongen. Om året varit 2008 hade det blivit 3500:- till Kalmar FF…
Bland de som lyckas fullfölja #SwishaFörMål under 30 omgångar säsongen 2020 kommer Supporterunionen lotta ut en vinnare som får ett fullständigt kit för säsongen 2021: säsongskort på Sydostkurvan, plus ett bortakort som ger dig fri entré på Kalmar FF:s alla bortamatcher 2021. Ingen anmälan krävs för att delta i tävlingen.

Deadline för att swisha sitt bidrag kommer att vara klockan 20.00 dagen EFTER spelad match. Slår Kalmar FF till exempel Elfsborg med 2-0 på en måndagkväll ska man ha swishat minst 100:- klockan 20.00 på tisdagkvällen. KFFSU räknar därefter ihop beloppet och överlämnar pengarna till Kalmar FF snarast möjligt. Beloppen redovisas kontinuerligt i våra sociala medier.

Låt målen rassla och swishen gå varm!
Framåt, Kalmar!

Comments are closed.