Premiärresan: Hammarby borta!

På grund av den uppskjutna allsvenska starten är resan av denna anledning inställd.

Kalmar FF ångar på som ett lokomotiv i träningsmatcher och Svenska Cupen och suget efter den allsvenska säsongen 2020 är starkare än någonsin. Med bara en månad kvar till seriepremiär är det nu hög tid att boka in resan till den allsvenska premiären som för vår del går av stapeln på Tele2 Arena, söndagen den 5/4 klockan 14.30.

Hammarby står som bekant för motståndet och med tidig avsparkstid väntar också tidig avresetid. 05.45 går bussen från Kalmar Central, men med premiärnerverna i magen lär väl ändå ingen kunna sova den morgonen. Som vanligt när det är premiär råder obligatorisk närvaro, och med tanke på vad vi såg ur ett supporterperspektiv under hösten är vi förhoppningsfulla om att se ett riktigt stort följe från Kalmar.

Här är vad som gäller för resan till den allsvenska premiären 2020:

Färdmedel: Buss
Avresa: Söndagen den 5/4 klockan kl. 05.45 från Kalmar Central (hållplatsen längs Stationsgatan).
Ankomst Stockholm: ca 11.15 för ett pub/matstopp (vi återkommer var).
Avresa mot Tele2 Arena: ca 13.15.
Matchstart: Kl. 14.30
Beräknad hemkomst: Ca kl. 22.30.
Pris: 300:- för medlemmar i KFFSU, icke-medlem betalar 400:-.
Matchbiljett ingår ej.

Bokar dig gör du här, eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Jocke, 073-730 50 12 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande.

Det finns egentligen inte så mycket att tillägga, en allsvensk premiär ska ses på plats. Tillsammans ska vi hjälpa laget att få en flygande start på årets allsvenska. Prata ihop er i kompisgänget, samla kollegorna, eller boka helt enkelt in dig själv. På bussen är ingen ensam!

Alla till Stockholm den 5/4!
Framåt, Kalmar!

Comments are closed.