Pubsamling inför KFF – J-Södra

Det blev en smakstart på cupspelet i helgen som gick. ÖIS slogs tillbaka hemma på Gasten med klara 3-0 och efter första omgången toppar KFF grupp D.

Vi hade en fantastiskt trevlig frukostsamling i söndags på Kalmarsund Hotell. Nu på söndag är matchstarten 14.30 och då samlas vi denna gång på O’Learys från klockan 12.00, där vi precis som tidigare har fantastiska erbjudanden på mat och dryck för våra medlemmar. Har du ännu inte förnyat ditt medlemskap gör du som gammal medlem detta enkelt i Cardskipper-appen. Har du inte varit medlem tidigare blir du detta enkelt och smidigt här.

Läktarmässigt blev ÖIS-matchen verkligen en försäsongsmatch. Gasten ger oss inte optimala förutsättningar, men till helgen är det dags att börja använda våra röster på riktigt. Svenska Cupen är viktig och laget förtjänar vår hundraprocentiga närvaro och vårt stöd även nu. På söndag sluter vi upp mangrant och sjunger hem tre nya poäng.

Vinna cupen, vinna cupen, KFF!

Comments are closed.