Kallelse till årsmöte

Kalmar FF Supporterunion kallar till årsmöte, måndagen den 3:e februari klockan 18.00. Nytt för i år är att mötet kommer att hållas på Grannen, hos vår officiella supporterpub O’Learys.

Vi kommer som vanligt se tillbaka på verksamhetsåret 2019, gå igenom våra ekonomiska förutsättningar, välja styrelse för 2020 samt givetvis blicka framåt för hur vi ska optimera säsongen som kommer. Under kvällen kommer vi också få besök av ett antal spelare och ledare från Kalmar FF för en lägesuppdatering från försäsongen.

Med den supportermässigt starka säsongen vi har bakom oss hoppas vi självklart på en rejäl uppslutning den 3/2. Årsmötet är just Din möjlighet att bidra och hjälpa till att peka ut riktningen för hur supporterkulturen ska utvecklas runt Kalmar FF.

Känner du dig manad att genom styrelsearbete eller andra sätt stötta vår verksamhet ska du givetvis höra av dig till oss inför årsmötet. Lättast är att mejla oss på info@supporterunionen.se eller kontakta oss via sociala medier. På samma sätt önskar vi att du kontaktar oss för frågor och motioner inför mötet.

Gamla och nya medlemmar hälsas varmt välkomna!

PS. Du har väl inte missat att lösa ditt medlemskap för säsongen 2020? Gamla medlemmar kan enkelt gå in via Cardskipper-appen och förnya sitt medlemskap, nya medlemmar följer länken här och blir enkelt medlem på någon minut.

Rödvita hälsningar
Styrelsen, KFFSU

Comments are closed.