Bli medlem i Supporterunionen 2020!

Säsongen 2019 är lagd till handlingarna och alla våra blickar riktas nu mot säsongen 2020. Med ny tränare och sportchef på plats och nu även en spelordning för 30 allsvenska matcher, börjar redan nästa säsong kännas nära.

Året som gick blev tufft på alla sätt och vis, men slutade lyckligt. Det hade det kanske inte gjort utan stödet från läktarplats, som fick ett strålande uppsving under säsongen. Styrelsen i Supporterunionen vill rikta ett enormt stort tack till samtliga som visade er kärlek till Kalmar FF under året som gick. Engagemanget och stödet till föreningen var helt fantastiskt!

Under 2020 tar vi nya tag, och vi hoppas såklart att just du vill vara med oss på vägen. Hemmastå byter namn till Sydostkurvan, men alla kommer säkert känna igen sig. Förhoppningsvis kommer vi vara ännu fler, låta lite högre, ha lite roligare och fira lite fler segrar, men annars kommer det mesta vara sig likt. Vi hoppas att få se dig på Sydostkurvan under året som kommer, allra helst med ett säsongskort!

Under närmaste tiden kommer vi jobba på att få kommande säsongs medlemsförmåner på plats i Cardskipper-appen, och under början på 2020 kommer även det digitala medlemskortet få nytt utseende så att alla håller reda på att det är ett nytt år.

Vi hoppas dock att du redan nu vill teckna ditt medlemskap och bli en del i Supporterunionen 2020. För dig som var medlem under fjolåret kan du enkelt förnya ditt medlemskap direkt i Cardskipper-appen. För dig som vill bli ny medlem (varmt välkommen!) följer du länken här.

Priset för medlemskap är, enligt vad som röstades fram på årsmötet, 200:- för vuxen och 100:- för dig som är 17 år eller yngre. Ditt medlemskap är ovärderlig hjälp för att fortsätta utveckla supporterkulturen runt Kalmar FF!

Tack igen för ditt stöd, och vi ses 2020!

Comments are closed.