Kvalresa: Alla till Borlänge!

Det blev en tung hemresa från Uppsala i lördags med förlust mot Sirius. Med 23 poäng ihopskrapade har vi dock fått ytterligare en gyllene möjlighet att rädda kontraktet i allsvenskan genom kvalspel mot IK Brage. Den ska vi ta.

Vi har stöttat laget i 30 omgångar och kommer givetvis ge fullständig support även i kvalet. På onsdag går resan till Borlänge och Supporterunionen anordnar självklart resa.

Till just denna resa har vi fått oerhört uppskattad hjälp från Lindgren handel/ICA Gränsbua som hjälper till med sponsring av resan. Detta har gjort att vi för endast 100:- erbjuder resa tur och retur till Borlänge, den här gången även inklusive matchbiljett. Supporterunionen är mycket tacksamma för detta ekonomiska stöd!

Matchstart i Borlänge är klockan 19.00. Avresetiden från Kalmar Central kommer att bli klockan 10.45 där vi även kommer ha en längre rast på 30-45 minuter på uppväg, liksom en matrast på hemväg.

Färdvägen kommer gå via Norrköping, Katrineholm, Västerås, Sala och Avesta innan vi är framme i Borlänge. Vi kommer att kunna plocka upp dig som vill hoppa på längs med denna vägen, meddela oss i så fall i samband med din bokning. 

Bokar dig gör du på sedvanligt sätt här, eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Jocke, 073-730 50 12 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande.

Prata med chefen, mamma, din andra hälft och se till att rensa upp schemat från eventuella förpliktelser och boka in dig på resan. Vi har ett kval att vinna.

ALLA TILL BORLÄNGE!

Comments are closed.