Årets sista pubsamling!

Efter ett jobbigt 2019 är vi så till slut framme vid årets sista allsvenska hemmamatch. Falkenbergs FF står för motståndet på Guldfågeln Arena på lördag, matchen börjar 16.00.

Med årets sista hemmamatch följer även årets sista pubsamling på O’Learys. Vi delar ångest, förhoppningar, nervositet och adrenalin från klockan 12.00, och vi gör det tillsammans!

För dig som medlem i Supporterunionen finns som vanligt briljanta erbjudanden i Cardskipper-appen. Är du ännu inte medlem går detta fortfarande att lösa för 2019 här.

Medlem i KFFSU behöver du även vara för att komma in på Pub Johan Akinder bakom hemmastå som öppnar klockan 15.00. Dagen till ära är O’Learys härliga nog att sänka priset med 25% på hela sortimentet på Pub Johan Akinder!

Hemmastå går i skrivande stund mot slutsålt och Supporterunionen tillsammans med Röd Mani jobbar hårt för att färdigställa ett tifo på sektionen. Med anledning av detta önskar vi att samtliga infinner sig på plats på läktaren SENAST 15.30 och följer instruktionerna på plats!

Det är dags för en sista urladdning för att ge laget ett monumentalt stöd i årets viktigaste match. Vi ses på lördag alla rödvita!

KOM IGEN, KALMAR!

Comments are closed.