Pubsamling inför Kalmar FF – Häcken

Efter Nisse Frölings drömmål mot Östersund kunde vi bärga tre ohyggligt viktiga poäng i helgen som gick. Nu väntar två hemmamatcher på fyra dagar när Häcken och Sundsvall gästar oss på lördag respektive tisdag.

Inför lördagsmatchen laddar vi gemensamt upp med en ordentlig pubsamling på O’Learys, start klockan 12.00. För att vi ska vara på tårna från start har O’Learys dagen till ära ett fantastiskt erbjudande.

Mellan klockan 12.00 och 12.30 råder Happy Half Hour för alla Supporterunionens medlemmar. Under denna halvtimme betalar du halva priset på all mat och dryck (räknat på ordinarie pris). Extra viktigt under denna period är att du kan visa upp ditt digitala medlemskort för att nyttja erbjudandet. Är du ännu inte medlem i Supporterunionen blir du det på någon minut här.

Efter klockan 12.30 gäller som vanligt KFFSU:s vanliga medlemsförmåner hos O’Learys.

När klockan närmar sig matchstart tar vi oss ut till Guldfågeln Arena, där Pub Johan Akinder håller öppet från 15.00 och där matchstart är klockan 16.00.

Segern senast gör att distansen ner till kvalplatsen ökade, men vi kommer behöva ett antal poäng till för att säkra det allsvenska kontraktet. Vi börjar på lördag. Den senaste hemmamatchen var svårjobbad på läktarplats, men nu är det dags att vi åter höjer sångrösten och bär fram laget på det sätt vi har visat att vi är kapabla till i år.

Ta med alla dina rödvita vänner på lördag så ses vi på hemmastå!

Framåt, Kalmar!

Comments are closed.