Pubsamling inför Kalmar FF-Malmö

Efter bortaturnén som gav oss tre poäng i Solna och därtill ett cupavancemang, kom vi i måndags ner på jorden rejält i Göteborg. Nu på söndag är det bara att hoppa upp på hästen igen när vi äntligen är åter hemma på vackra Guldfågeln Arena.

Malmö FF står för motståndet och matchen börjar klockan 15.00. Innan matchen samlas vi alla på O’Learys vid klockan 12.00, där vi äter och dricker och laddar upp tillsammans. Som årets alla andra dagar har du som medlem i Supporterunionen fina erbjudanden att ta del av i Cardskipper-appen.

Pub Johan Akinder öppnar på Guldfågeln Arena klockan 14.00, och när matchen blåses igång handlar det om att återigen visa vår kärlek till föreningen, genom 90 minuters sång och ramsor.

Efter söndagens match väntar ett landslagsuppehåll där vi kan vila upp oss, nu handlar det därför om att tömma alla depåer i en kraftsamling från läktarplats. Vi är i ett läge där varje poäng, varje mål, kan bli helt avgörande för utgången på årets säsong.

Hjälp laget från hemmastå på söndag!
Sjung för KFF!
Framåt!

Comments are closed.