Stöd KFF från uppvärmning på måndag!

Vi fick så äntligen stopp på förlusttrenden mot Hammarby senast och en moralstärkande upphämtning gör att vi nu kan blicka framåt med viss tillförsikt.

Utan att ta till för stora ord kan vi konstatera att vi har en mycket viktig match närmast framför oss. Örebro SK står för motståndet på måndag kväll och det är hög, hög tid att hämta hem alla tre poängen.

För att maximera tändning och inställning hos spelarna kommer vi ta till en metod vi använt förr i tiden vid utsatta lägen. KFFSU uppmanar härmed samtliga som ämnar besöka hemmastå att infinna sig på sektionen redan klockan 18.15. När spelarna äntrar planen skapar vi elektrisk stämning med sång och ramsor under hela uppvärmningen för att visa vårt helhjärtade stöd till spelarna.

Det har varit mycket bra uppslutning på hemmastå de senaste matcherna, vi hoppas verkligen att detta fortsätter på måndag. Ta med dig en extra vän, kom utvilad klockan 18.15 så kör vi järnet i 3 x 45 minuter!

Framåt, Kalmar!

Comments are closed.