Inför KFF-Hammarby

En tung Kalmar FF-vecka lider mot sitt slut. Mörkret i Borås har vi nu lagt bakom oss och det är hög tid att höja blicken, resa sig igen och vara redo på söndag när vi har en ny möjlighet att bryta den dystra trenden vi är inne i. 

För även om vi kan och ska ha åsikter om laguttagningar, spelar- och domarinsatser och allt däremellan, så är det på läktaren vi har vår allra största möjlighet att påverka utfallet på planen. 

söndag möter vi Hammarby på Guldfågeln Arena och det är vår skyldighet att under 90 minuter ge vårt absolut yttersta för att stötta laget till en seger. Vi gjorde en stark insats senast mot Djurgården, men vi vet också att det finns ännu mer att ta av. Ta med dig en extra rödvit vän på söndag, det är nu vi behövs som mest. 

Från klockan 12.00 samlas vi på O’Learys och en timme innan match öppnar Pub Johan Akinder på Guldfågeln Arena. Klockan 15.00 är det matchstart och då är det maximal tändning som gäller. Alla ska stå!

Kalmar, vi ger aldrig upp! Framåt!

Comments are closed.