Pubsamling inför DIF 22/7

Semestertider, sommar, sol och Kalmar FF! Vad är en bättre kombination? Visst, resultaten går inte vår väg just nu, men desto viktigare att vi från läktarplats ger laget det stöd man så väl behöver för att vända trenden!

Inför matchen mot Djurgården på måndag kväll satsar vi på en riktigt härlig uppladdning tillsammans på O’Learys. För att öka temperaturen kommer även trubaduren Clas Lundqvist att underhålla oss med en hel hög allsångsvänliga låtar.

Dagen till ära slår O’Learys upp portarna redan klockan 12.00 och vid ca 15.00 höjer Clas pulsen på Larmtorget. Som vanligt har du som medlem i KFFSU fina erbjudanden på mat och dryck! Bjud in alla dina vänner till Facebook-evenemanget här!

Till måndagens match planerar KFFSU och Röd Mani ett tifo på hemmastå för att ge laget en extra push i rätt riktning. Av den anledningen uppmanar vi samtliga att bege sig något tidigare till Guldfågeln Arena. Pub Johan Akinder öppnar 18.00 och senast 18.30 önskar vi att samtliga har tagit plats på sektionen. Följ instruktioner på plats!

Nu vänder vi på detta tillsammans! Alla till O’Learys, alla till hemmastå! Mot tre poäng!

Comments are closed.