Stöd supporterkulturen, bli medlem i KFFSU!

En vecka återstår på sommaruppehållet innan Kalmar FF på nytt ger sig in i jakten på mål och poäng i 2019 års allsvenska. 

En upplaga av allsvenskan som framför allt präglats av en extremt allvarlig situation för svensk fotbolls framtid. Supporterunionen är fortsatt mycket oroade över polisens metoder och tillämpning av den så kallade villkorstrappan, som både föreningar och supportrar starkt ställt sig emot. Fortfarande sitter också nyckelfiguren bakom detta, Björn Eriksson, kvar på sin post som ordförande i Riksidrottsförbundet. 

Ännu syns ingen tendens till återgång av tidigare framgångsrika metoder hos den svenska polismyndigheten, vilket gör att framtiden känns mycket oviss och tämligen olustig. 

Vad kan vi göra?

KFFSU arbetar aktivt med såväl Kalmar FF samt övriga supporterföreningar över hela landet i denna ödesfråga. Det bästa vi kan göra är att mobilisera och organisera oss. Därför – om du inte redan är det – bli medlem i Supporterunionen nu! Ju fler vi är, desto starkare röst. 

För supporterkulturen och för svensk fotbolls skull!

Comments are closed.