Mot ny hemmaseger!

Bortaturnén förra veckan blev inte vad vi hoppats på, men är redan lagd till handlingarna. Istället blickar vi nu framåt mot söndagens match mot Elfsborg hemma på Guldfågeln Arena där vi nu har påbörjat en segersvit. Detta är naturligtvis inget som plastligan från Knalleland kommer kunna sätta stopp för.

Vi fortsätter givetvis där vi slutade senast på Hemmastå, det vill säga med strålande uppslutning, hundraprocentig närvaro och entusiasm i sångerna och aldrig en tyst minut tills de tre poängen är bärgade. Vi förutsätter att alla som var på plats mot Helsingborg kommer tillbaka och vi välkomnar alla nya ansikten som vill vara med och bidra till att höja stämningen på Guldfågeln Arena.

På söndag samlas alla KFF-supportrar på O’Learys, som öppnar klockan 12.00. För medlemmar i Supporterunionen vet ni om att vi har fantastiska förmåner på mat och dryck. Matchstart på söndag är klockan 17.30 och en timme innan matchen sjunger vi som vanligt upp på Pub Johan Akinder bakom hemmastå.

Vi ses på söndag alla rödvita!

Krossa Elfsborg!
Framåt, Kalmar!

PS. För allt i världen! Rensa kalendern och boka in dig på resan till Falkenberg nästa helg!

Comments are closed.