Sommarresan: Bad & grill mot Falkenberg!

Bland er som var med är det nog ingen som har glömt den mytomspunna bad- och grillresan till Falkenberg för tre år sedan. Nu är laget vid havet tillbaka i allsvenskan och vi ska givetvis göra ett återbesök på Skrea strand och skriva ny historia på årets absolut hetaste resa: Falkenberg den 1/6!

Det hela lämpar sig inte bättre än att matchen är placerad på en lördag och en tidig prognos säger att det kommer vara strålande sommarväder hela dagen. Vi anländer till Skrea strand framåt eftermiddagen och tänder upp grillen, äter och dricker, solar och badar, leker och umgås i några timmar innan vi tar bussen/bussarna några hundra meter till Falcon Alkoholfri Arena och sjunger hem tre poäng till östkusten.

Här är vad som gäller för årets sommarresa:

Färdmedel: Buss. Förhoppningsvis mer än en!
Avresa: Lördag 1/6, kl. 10.30 från Kalmar Central (OBS! Ny avreseplats).
Ankomst Falkenberg (Skrea strand): Ca kl. 14.00 för bad och grill. Mot arenan ca. 17.00.
Matchstart: Kl. 18.00
Beräknad hemkomst: Ca kl. 00.00
Pris: 300:- för medlemmar i Supporterunionen. Icke-medlem betalar 400:-. I priset ingår mat (en hamburgare och två korv med bröd). Maten sponsras av Ica Smedby! Vill man grilla annat går det självklart bra att ta med egen mat.
Matchbiljett ingår ej.

OBS: För de 50 först bokade ingår självklart också en rödvit badboll, som sig bör när det är bad- och grillresa. Dessa sponsras av Best Western Kalmarsund Hotell!

Bokar dig gör du här, eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Jocke, 073-730 50 12 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande.

Vi har redan märkt av ett sällan skådat intresse för just denna resan, och det har till och med ramlat in ett antal förhandsbokningar. Så vill du lägga beslag på en av badbollarna bör du inte vänta för länge med din bokning!

En lördag tidigt på sommaren på överkomligt avstånd – förutsättningarna blir inte så mycket bättre. Vi hoppas nu verkligen att alla gör sitt yttersta för att ta sig loss till denna resa och även sprider ordet till varenda rödvit själ. Då har vi förutsättningar till något magiskt bra.

Ni fattar – ALLA till Falkenberg!

Comments are closed.