Mot första hemmasegern!

För de tillresta i synnerhet och för alla rödvita i allmänhet fick vi en fantastiskt fin påsk när Kalmar FF bärgade årets första seger uppe i Sundsvall. I morgon torsdag är det även dags för första segern hemma på GFA!

IFK Göteborg kommer på besök och vi kommer säkert få en bra utmaning i läktarmatchen, därför är varenda en av oss på hemmastå otroligt viktig.

Inför matchen är det ingen organiserad pubsamling, men vill man ladda upp med en öl eller bara umgås med likasinnade rekommenderas O’Learys, där du som medlem i Supporterunionen alltid har fina rabatter. En timme innan match öppnas också vår egen Pub Johan Akinder på GFA, där du behöver medlemskap i KFFSU för att komma in.

Viktigast som alltid är dock att just Du placerar dig på hemmastå klockan 19, tar med dig dina vänner och ger allt för laget och staden.

Sjung för KFF!
Framåt, Kalmar!

Comments are closed.