Pubsamling inför Kalmar FF – IFK Norrköping

Hemmapremiären mot Sirius blev inte vad vi tänkt oss på planen, men samlingen innan var härligt välbesökt med underbar stämning. Efter en poäng borta mot Hammarby tror och hoppas vi att även laget har växlat upp och är redo för första segern till helgen.

På lördag väntar IFK Norrköping på GFA och när vi nu har blivit välsignade med en match på veckans bästa dag så ska vi givetvis köra en ordentlig pubsamling innan matchen för att få den rätta laddningen.

Självklart gör vi detta bäst på O’Learys, som på lördag slår upp portarna klockan 12.00. För Supporterunionens medlemmar finns fantastiska erbjudanden på mat och dryck, du hittar dessa i Cardskipper-appen! (Glöm inte att aktivera erbjudanden under Inställningar/Kommunikation)

Klockan 15.00 öppnar sedan Pub Johan Akinder bakom hemmastå där vi sjunger upp den sista stunden innan matchstart som är klockan 16.00.

Bjud in dina vänner till evenemanget och ta med ditt bästa humör så bärgar vi årets första seger och gör lördagen till en fest!

VI ÄR KALMAR!

Comments are closed.