Premiärsamling på O’Learys!

Äntligen är premiärveckan här och efter en stark försäsong står Kalmar FF redo för allsvenskan 2019. På söndag sparkar allting igång med en sprakande premiär hemma på Guldfågeln Arena när Sirius gästar oss klockan 15.00.

Efter den långa vintern ska det också bli fantastiskt roligt att få samla alla supportrar igen, och hur gör vi det bättre än genom en mangrann uppslutning på O’Learys innan matchen? Dagen till ära slås portarna upp redan klockan 11.30 för alla rödvita vänner.

menyn denna premiärdag ställer O’Learys fram en smäktande Pre-Game Brunch med bland annat amerikanska pannkakor, sirap, bacon, äggröra, chicken wings, grönsaksstavar, nachos med mera. Buffén (exkl. dryck) går loss på löjligt billiga 59:- mellan klockan 12-14.

Men om du dyker upp någon gång mellan 11.30 och 12.00 gäller en Happy Half Hour där priserna är följande:

Buffé 49:-
Medlemsöl / Cider 35:-
Pepsi, 7up, Zingo 15:-

Med andra ord: kom i tid!

Vi hoppas på ett enastående deltagande under uppladdningen, från gammal som ung, så att vi kommer i hundraprocentig stämning när det är dags att bege sig ut till Guldfågeln Arena. Klockan 14.00 är det också nypremiär för Pub Johan Akinder bakom hemmastå där vi värmer upp den sista stunden innan kick-off.

Bjud in alla dina rödvita vänner till Facebook-evenemanget så ser vi till att göra premiärdagen helt magisk!

VI ÄR KALMAR!

Comments are closed.