Bortapremiär: Hammarby 7/4

Veckorna flyger fram, våren gör sig påmind och vi står med den allsvenska säsongen för dörren, hur underbart är inte det? Till helgen väntar ett stekhett genrep i gropen 10 mil västerut innan det helgen efter äntligen är seriepremiär hemma på vackra Guldfågeln Arena.

Söndagen den 7/4 väntar sedan årets första tävlingsmatch på bortaplan. Hammarby står för motståndet på Tele2 Arena och precis som vanligt råder det obligatorisk närvaro på årets första bortamatch.

Vi såg ett uppsving på resandet ifjol och vi hoppas verkligen att fler tar chansen att åka med oss för att uppleva glädjen och gemenskapen det innebär att följa sitt lag på bortaplan.

Följande gäller för Supporterunionens resa till årets bortapremiär:

Färdmedel: Buss
Avresa: Söndagen 7/4, kl. 09.30 från Kalmar Central (OBS! Ny avreseplats).
Ankomst Stockholm: Ca kl. 14.30 för pub/matstopp (vi återkommer med vilken).
Matchstart: Kl. 17.30
Beräknad hemkomst: Ca kl. 01.30
Pris: 350:- för medlemmar i Supporterunionen. Icke-medlem betalar 400:-.
Matchbiljett ingår ej.

Bokar dig gör du här, eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Jocke, 073-730 50 12 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande.

Sen hemkomst, men tur då att det bara är bortapremiär en gång om året. Vi hoppas att alla prioriterar att vara på plats och stötta våra röda hjältar till en flygande start på nya säsongen. Dra med polarna, kollegan, syrran, brorsan eller morsan och boka in er. Snart är vi äntligen på väg!

Framåt, Kalmar!

Comments are closed.