23/3: Alla till Växjö!

Försäsongen tuffar på i rask takt och vi är redan framme i mars, premiärmånaden. Obesegrade Kalmar FF vässar formen som bäst och nu återstår bara ett par sista test innan våra röda bröder tar de första stegen ut på Guldfågeln Arena för den här säsongen.

Den 23/3 är det dags för det allsvenska genrepet. Men det är inte vilket genrep som helst. Resan bär 10 mil västerut där vi ska möta det där laget från Växjö som vi helst inte nämner vid namn eller skriver ut i skrift. Och vi hoppas att Kalmarborna redan i denna matchen visar för laget och för oss själva att 2019 kommer bli ett år då stödet från läktaren kommer vara helt fantastiskt.

JA – vi vet att det är en träningsmatch. Men vad ska man göra när Ö*ter tycker det är roligare att harva i lägre divisioner? Det här är årets enda chans att sätta lillebror ordentligt på plats, och den ska vi naturligtvis ta.

Vi vet redan att många planerar resor till Sverige golvbrunn på egen hand, men för er som vill ta er fram och tillbaka snabbast möjligt anordnar Supporterunionen även bussresa direkt till arenan. För denna resa gäller följande:

Avresa: Lördagen 23/3, kl. 12.00 från Kalmar Central (OBS! Ny avreseplats).
Ankomst Myresjöhus Arena: Ca kl. 13.30
Matchstart: Kl. 14.00
Beräknad hemkomst: Ca kl. 17.30
Pris: 150:- (betalas kontant eller via swish på bussen). Matchbiljett ingår ej.

Bokar dig gör du här, eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Jocke, 073-730 50 12 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande.

För er som vill ladda upp gemensamt på plats i Växjö och värma upp struparna så är samtliga kalmarsupportrar välkomna till Stars and Stripes på Storgatan 36 som dagen till ära öppnar upp särskilt för oss redan klockan 11.00. Från Stars and Stripes kan man på ca 20 minuter promenera till arenan, eller åka med lokala bussar.

För kalmarbor som vill åka tåg rekommenderar Supporterunionen framför allt avgångarna klockan 9.54 eller 11.00 från Kalmar som vi förmodar kommer bli välfyllda av rödvita.

Kort sagt: boka in er på bussen, på tåget, sätt er i en bil, cykla eller paddla kanot. Färdmedel är oväsentligt, det viktiga är att ta sig till Växjö den 23/3. Sprid ordet till din familj, dina vänner och kollegor, så ser vi till att visa vilka som är och förblir Smålands Stolthet®.

ALLA TILL VÄXJÖ!

Comments are closed.