Namntävlingen avslutad!

Efter en vecka av kreativa nomineringar fick juryn ett delikat jobb att ta fram finalisterna i namntävlingen gällande vad puben bakom hemmastå ska heta. Under helgen har nu medlemmarna fått säga sitt och vi har ett slutgiltigt resultat.

Totalt 66 personer deltog i omröstningen och rösterna fördelade sig enligt följande:

1. Pub Johan Akinder 54,5 %
2. Benno’s 25,8 %
3. Cesars Palace 10,6 %
4. The Golden Duck 9,1 %

Vinnare med klar majoritet, och det nya namnet på puben bakom hemmastå, är alltså Pub Johan Akinder!

Ni var flera som under nomineringsfasen inkluderade den legendariske supporterprofilens namn i lite olika utföranden, men förslaget som blev den slutliga vinnaren nominerades av Niclas Sinnermark, som vinner tävlingen. Grattis!

Supporterunionen vill tacka alla som röstat och kommit med nomineringar för ert engagemang!

Comments are closed.