Supporterunionen går över till digitala medlemskort

Vi är ett par veckor in i januari och nu öppnar Supporterunionen äntligen upp medlemskortsförsäljningen för 2019 års säsong. Och vi gör det på ett nytt och väldigt spännande sätt.

I år blir medlemskapet i KFFSU nämligen helt digitalt. Företaget Cardskipper är vår nya samarbetspartner som nu tillhandahåller ditt medlemskort direkt i din mobiltelefon via Cardskippers app, eller på din dator via Cardskippers hemsida.

Från Supporterunionens sida ser vi egentligen bara fördelar med den nya lösningen. För vår egen del sparar vi in en hel del tid och arbete som vi istället kan lägga på att planera resor eller tifoarrangemang. För dig som medlem slipper du hålla reda på ett fysiskt plastkort när du ska in på puben bakom hemmastå eller köpa en supporteröl på O’Learys, du slipper vänta på medlemskortet på posten och du kommer dessutom kunna läsa nyheter och information om våra resor och aktiviteter direkt i appen.

Supporterunionen ökade medlemsantalet under 2018 för andra året i rad, och 2019 siktar vi på att bli fler och starkare än någonsin.

Vänta inte! Stöd Supporterunionen och bli medlem redan nu!

Här hittar du all information om medlemskortet 2019 och hur du kommer igång.

Comments are closed.