Årets sista samling – på GFA!

Säsongen lider mot sitt slut och nu återstår bara den stora finalen på ett utsålt Guldfågeln Arena. Vi har en sista chans att sjunga från hjärtat och bedyra vår kärlek till Kalmar FF – och den ska vi ta!

Med den något speciella situation som råder har KFFSU tillsammans med Kalmar FF och O’Learys beslutat att vi kommer hålla årets sista pubsamling på puben bakom hemmastå och vi ska göra det till en av de mest minnesvärda samlingarna någonsin.

Självklart kommer puben hottas upp rejält för detta tillfälle. Portarna vid hemmastå kommer att slås upp redan klockan 12.00 och äntligen kommer infravärme finnas på plats, ett par soffor och barstolar likaså. På det nya högtalarsystemet kommer en i lokala kretsar välkänd DJ sitta bakom spakarna. Nachos, salsa och dip kommer stå uppdukat utan någon kostnad och sist, men inte minst, ölpriset är på söndag nedsatt till 43:-, samma som en medlemsöl på O’Learys.

Kort sagt – det kommer bli ett jäkla ös och vi vill ha med DIG! 

Det är ingen hemlighet att vi kommer vara i kraftigt numerärt underläge på läktarna, men det ska inte hindra oss från att ge precis allt vi har en sista gång för i år och det börjar med en riktigt bra samling. 

Gänget från Solna tror säkert att guldet redan är hemma – men vi vet vad vi kan göra när vi står enade. GFA är vår borg!

Nu kör vi!

Sabba festen, sabba festen, KFF!

Comments are closed.