Nästa resa: Hammarby 28/10

Resultaten fortsätter att gå emot Kalmar FF och senast kammade laget noll på bortaplan mot Sundsvall. En tung höst resultatmässigt såhär långt.

Antingen kan man som supporter då lägga sig ner och dö och tycka att allt är värdelöst. Eller också kan man bestämma sig för att ge laget och spelarna på planen sin villkorslösa kärlek och stötta från läktarplats ännu mer.

Vi hoppas vi inte ska behöva förklara vilket av alternativen som är att föredra.

Nu väntar ett landslagsuppehåll att slicka såren på innan Norrköping väntar på hemmaplan. Den 28/10 möter vi sedan Hammarby borta, och vi ska givetvis ge laget ett helhjärtat stöd på Tele2 Arena.

Här är vad som gäller för resan:

Färdmedel: Buss
Avresa: Söndagen 28/10, kl. 07.00 från Kalmar Central (OBS! Ny avreseplats).
Ankomst Stockholm: Ca kl. 12.00 för pub/matstopp (vi återkommer med vilken).
Matchstart: Kl. 15.00
Beräknad hemkomst: Ca kl. 23.00
Pris: 300:- för medlemmar i Supporterunionen. Icke-medlem betalar 400:-.
Matchbiljett ingår ej.

Bokar dig gör du här, eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Jocke, 073-730 50 12 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande.

Bortsett måndagsmatchen mot Sirius är detta sista chansen att se Kalmar FF på bortaplan i år. Vi vet att många inbitna har varit på alldeles för få, eller inga, bortaresor i år. Vi uppmanar samtliga att visa sitt röda hjärta under återstående matcher och till att börja med boka in sig till Hammarby borta.

I med och motgång – alltid Kalmar!

Comments are closed.