Medlemsträff med Henrik Rydström!

Supporterunionen och Kalmar FF vill bjuda in samtliga Supporterunionens medlemmar till en kväll tillsammans på Guldfågeln Arena!

Sedan sommaren har Kalmar FF ett delvis nytt ledarskap på grund av Nanne Bergstrands sjukskrivning. Henrik Rydström har tagit klivet upp som huvudansvarig och vid sin sida har han numera Jens Nilsson och Festim Pasho.

På onsdagen den 19/9 ges därför Supporterunionens medlemmar chansen att lyssna till när Henrik lägger ut orden kring sina tankar om spelsätt, taktik, träningsupplägg och hur han ser på sista tredjedelen av allsvenskan. Givetvis kommer alla även ha chansen att ställa frågor.

Kalmar FF bjuder på kaffe och tilltugg under kvällen och vi kör igång klockan 18.00 i pressrummet på Guldfågeln Arena, ingång VIP/Press. Sluttiden beror på antalet frågor och hur trevligt vi har, men dörren kommer att stå öppen och samtliga medlemmar är välkomna att både ansluta och avvika efter behag under kvällens gång.

Är du av oklar anledning ännu inte medlem i Supporterunionen går detta givetvis att lösa under kvällen.

Gamla och nya medlemmar hälsas varmt välkomna!

Comments are closed.