Viktig information inför sista hemmamatchen!

Den 11 november spelas årets sista allsvenska match på Guldfågeln Arena. Det kan knappast ha undgått någon att biljettrycket på den matchen är enormt. Ett AIK som slåss för guld kommer på besök och bortasupportrarna är nu desperata på biljetter till vad som kan bli en guldmatch för deras del.

Men, Guldfågeln Arena är och förblir vår hemmaborg. Kalmar FF förtjänar att sista hemmamatchen blir just en hemmamatch. Norra kortsidan har redan tilldelats bortasupportrar, nu är det vår skyldighet att se till att övriga arenan blir rödvit.

Med start imorgon onsdag den 29/8, till och med fredag 31/8 kommer medlemmar, säsongskortsinnehavare och partners till Kalmar FF få företräde att köpa biljetter till matchen. För dig som tillhör den här gruppen vill nu Supporterunionen skarpt uppmana till följande:

  • Köp biljett till dig själv och dina närmaste. Vänta inte!
  • Du som har möjlighet: köp extra biljetter (max antal är 5 st/person). Se till att dessa biljetter hamnar hos personer med Kalmar FF-sympatier, nu eller senare under hösten.

Till dig som inte tillhör gruppen medlemmar, säsongskortsinnehavare eller partners till Kalmar FF vill Supporterunionen skarpt uppmana följande:

  • Prata med någon som du vet eller tror tillhör ovanstående grupp och se om du kan komma över en biljett genom dessa personer redan denna veckan. Vänta inte! Biljetterna kan mycket väl komma att ta slut redan under detta första biljettsläpp.

Uppmaning till samtliga Kalmar FF-supportrar:

  • Sprid informationen! Prata med vänner och kollegor! Dela på sociala medier! Gör allt för att se till att Guldfågeln Arena förblir vår hemmaborg den 11 november.

VI ÄR KALMAR!

Comments are closed.