Bad och grill inför Sundsvall på lördag

Tung hemmaförlust mot Djurgården igår, men det finns ingen tid att låta sig nedslås. Redan på lördag klockan 18.00 väntar ny hemmamatch när Sundsvall kommer på besök och vi får chans att revanschera oss per omgående.

Med tanke på att sommaren hänger som ett stort, varmt täcke över oss tycker vi att det inte är mer än rätt att vi på lördag laddar upp med en dag på stranden tillsammans.

Från klockan 12.00 vill vi se alla rödvita vänner på Kattrumpans badplats och strax efter kommer grillen att tändas. Vi grillar, solar, badar och kommer helt enkelt i fantastisk stämning inför kvällens match.

Supporterunionen kommer att bjuda samtliga medlemmar på varsin hamburgare och korv (vi reserverar oss för att maten kan ta slut. Först till kvarn…). Är du ännu inte medlem i Supporterunionen kommer detta gå att lösa på plats.

Maten sponsras av ICA Smedby!

Egen dryck medtages.

När klockan närmar sig matchdags rör vi oss sedan ut mot GFA för en sista uppladdning på puben bakom hemmastå och när matchen blåses igång sjunger vi hjärtat ur oss och bär fram laget till tre poäng.

Bjud in alla dina rödvita vänner i Facebook-evenemanget som du hittar här, så ses vi alla på lördag, på Kattrumpan och på hemmastå!

KOM IGEN KALMAR!

Comments are closed.