Äntligen hemmamatch! Alla till hemmastå!

Efter en dryg månads ökenvandring utan allsvensk fotboll kickade vi förra helgen igång säsongen igen. Och som vi gjorde det. IFK Göteborg skåpades ut fullkomligt av våra röda hjältar på Gamla Ullevi och en helt magisk buss med KFF-supportrar (tack alla inblandade!) fick fira hela vägen hem.

I morgon är det så äntligen dags för hemmamatch när Djurgården kommer på besök. Vi är såhär långt in på säsongen fortsatt obesegrade hemma på Guldfågeln Arena och med en hundraprocentig insats från hemmastå ska vi självklart se till att så fortsatt är fallet även efter söndagens match.

Med den något udda avsparkstiden 14.00 kör vi på söndag inte någon organiserad pubsamling innan match, men O’Learys öppnar som vanligt klockan 12.00 för den som är i stan. Annars hoppas vi att så många som möjligt dyker in på puben bakom hemmastå en timme innan kick-off.

Viktigast av allt är som alltid att just DU befinner dig på hemmastå när matchen blåses igång. Stå sektionen (nedanför räckena), stå CENTRALT tillsammans med övriga, och DELTA. Gör alla detta har vi möjlighet att göra något riktigt bra tillsammans.

Mot tre nya poäng!
Alla till hemmastå!
Krossa Djurgården!

Comments are closed.