Inför ÖSK & Bajen: Mot 6 poäng!

Matcherna duggar tätt och efter fyra raka trepoängare fick det röda segertåget ett tillfälligt stopp mot BP i fredags.

Som tur är kommer chans till revansch per omgående när vi imorgon ställs mot Örebro på bortaplan. Vi hoppas att så många som möjligt tar sig till Behrn Arena och stöttar laget på plats.

För övriga är det bara att börja fokusera på vårfinalen på söndag på Guldfågeln Arena. Som vanligt när vi möter dalkarlarna från Södermalm kryper det fram mycket roliga figurer från byarna runt stan, men med en Bajenamnesti utlyst hoppas vi att stan får förbli rödvit.

Larmtorget är hur eller hur vårt, och för den som mot all förmodan missat det så bjuder O’Learys på århundradets erbjudande på söndag. Missa för allt i världen inte vårens största samling och se till att du bjuder in alla dina vänner till evenemanget här!

Nu kör vi sista veckan innan uppehållet! Mot 6 poäng!

Alltid Kalmar!

Comments are closed.