Inför onsdag: Hemmaborgen ska försvaras!

Tung förlust mot Norrköping i söndags, men ibland är det skönt med tätt spelschema. I morgon onsdag är det chans till snabb revansch när Östersund gästar.

Vi tar med oss känslan från hemmamötet mot Elfsborg; Guldfågeln Arena ska vara vår ointagliga borg. Inget undantag i morgon, vilket självklart kräver en helhjärtad insats både på planen och från läktarplats.

För den som i morgon eftermiddag vill sluta samman med rödvita vänner så ses vi som vanligt på O’Learys för en kortare AW och intagande av valfri ångestdämpande mat och dryck. Puben bakom hemmastå öppnar en timme innan match. Viktigast av allt är dock att just DU står på hemmastå när domaren blåser till spel klockan 19.00 och sjunger hjärtat ur bröstet.

Mot en ny seger, alla till hemmastå!

Vi är Kalmar!

Leave a Comment