Hemmapremiär: Alla till hemmastå!

Vår i luften och gräsmattan på GFA skiner av grönska. På söndag är det äntligen dags för hemmapremiär och vi får alla åter äran att se stadens och Smålands Stolthet spela fotboll på hemmaplan.

Efter en lång och hård vinter är alla naturligtvis svältfödda på allsvensk fotboll, vilket kräver en ordentlig uppladdning. I vanlig ordning samlas vi på O’Learys innan matchen, portarna slås upp klockan 12.00 och det råder självklart obligatorisk närvaro.

För den som mot förmodan missat det, har samarbetet mellan O’Learys och Supporterunionen tagit ett par kliv till inför årets säsong. O’Learys kommer i år även driva puben bakom hemmastå, något vi är mycket glada över. För att fira bjuder man på en helt gratis buffé till alla Supporterunionens medlemmar mellan 12.30 och 14.30 på O’Learys på söndag. Givetvis även medlemspriser på dryck. Har du ännu inte säkrat ditt medlemskap gör du det enklast på Tobaksboden, eller på plats på O’Learys på söndag.

I god tid innan matchstart (15.00) rör vi oss sedan ut till GFA och den numera inbyggda puben för den sista uppladdningen innan match. Som vanligt visar du upp ditt medlemskort i Supporterunionen när du ska gå in på puben.

I 90 minuter är det sedan helt enkelt ett jäkla ös på hela sektionen som gäller, plastgänget från Borås ska hållas kort, såväl på planen som på läktaren.

Nu kör vi, äntligen.
Alla till O’Learys, alla till hemmastå.

Vi är Kalmar!

Comments are closed.