Nästa resa: Norrköping 15/4

Trots en match match som inte gick till historien och ett resultat som lämnade mycket att önska kan nog alla närvarande vittna om en fantastisk resa till Hisingen i premiären. Lyckligtvis för alla som var med (och kanske mest för dig som inte var med!) så kommer mycket snart en ny chans.

Vi har självklart fullt fokus mot söndagens hemmapremiär mot plastgänget från Borås, men redan nu är det dags att planera in helgen därpå och resan till Norrköping. Med Kalmar-mått mätt är destinationen precis runt knuten och till råga på allt en helgdag med hemkomst i god tid, så det finns absolut inga ursäkter att inte följa med!

Här är vad som gäller vid nästa succéresa:

Färdmedel: Buss
Avresa: söndagen 15/4, 08.30 från Fredriksskans
Ankomst Norrköping: Ca 12.00 för pubstopp (vi återkommer med vilken).
Matchstart: 15.00
Beräknad hemkomst: ca 20.30.
Pris: 250:- för medlemmar i Supporterunionen. Icke-medlem betalar 350:-.
Matchbiljett ingår ej.

Bokar dig gör du här, eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Jocke, 073-730 50 12 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande.

Samla ihop polarna, syrran, grannen eller kollegorna och boka in er på bussen! Eller åk med själv och ta del av gemenskapen och få nya vänner på köpet. Oavsett skapar vi nya minnen och hejar fram KFF till tre friska poäng mot Peking!

Vi är Kalmar!

Comments are closed.