Alla till Hisingen!

Allsvenskan närmar sig med stormsteg och är nu bara en dryg vecka bort. Senaste veckan har varit stormig med saker som händer utanför planen och även om vi ska och kommer driva våra hjärtefrågor till slutet, måste vi också fokusera på det som är vår huvuduppgift: att stödja Kalmar FF på läktarplats.

Vi har redan första bussen till Hisingen full och vi hoppas för allt i världen att vi även kan fylla buss nummer två för att ge laget ett massivt stöd mot Häcken den 1/4.

Men för att lyckas med detta behöver vi DIN hjälp. Är just DU bokad till resan? Är dina kompisar bokade? Kan du få med dig din syster eller bror? Om alla under helgen gör en extra ansträngning att samla ihop alla rödvita vänner är vi övertygade om att buss nummer två snart är full.

Allt om resan och hur du bokar dig hittar du här.

Kom igen nu, ALLA till Hisingen!

Comments are closed.