Årets första resa: Häcken borta

Det går knappt att tro att det är sant när man tittar ut genom fönstret, men kalendern ljuger inte. Det är en månad till allsvensk premiär. Hur underbart?

Och för första gången på ett bra tag så kickar Kalmar FF igång säsongen på bortaplan. Vi möter BK Häcken på Bravida Arena och inget kan väl passa bättre än att göra en kraftansamling och dra ihop ett bortafölje av sällan skådat slag. Det är dags att börja mynta begreppet: Alla till Hisingen!

Vi har redan märkt av ett stort intresse för resan, så vill du vara säker på att se KFF:s allsvenska premiär på plats är det lika bra att boka in sig på en gång. Kan vi få fart på bokningarna är självfallet ambitionen att få iväg mer än en buss.

Här är förutsättningarna inför påskdagen den 1/4 och årets första resa:

Färdmedel: Buss
Avresa: söndagen 1/4, 07.00 från Fredriksskans
Ankomst Göteborg: Ca 12.00. Uppladdning på John Scotts Palace, Södra Hamngatan 2. Avresa mot Bravida Arena 14.00.
Matchstart: 15.00
Beräknad hemkomst: ca 22.00.
Pris: 250:- för medlemmar i Supporterunionen. Icke-medlem betalar 350:-.
På bussen kommer vi också köra ett par tävlingar/lotterier med fina priser…
Matchbiljett ingår ej.

Inga konstigheter vad gäller bokningar i år heller, du gör det som vanligt här, eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Jocke, 073-730 50 12 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande.

Vi har väntat en hel vinter på att allsvenskan ska dra igång igen. Det bubblar i kroppen av förväntningar, av glädje. Du vill inte missa premiären. Ta med dig hela kompisgänget, släkt och familj och boka in er på resan, så gör vi Hisingen rödvit och får en kickstart på säsongen 2018.

Vi säger det en gång till…

ALLA TILL HISINGEN!

Leave a Comment