Inför söndag: Hjärtat utanpå!

IMG_3145

Kalmar FF vägrar att förlora, men med tre raka kryss skiljer nu bara tre poäng till det spöklika kvalstrecket. Därför är det hög tid för en ny kraftsamling och en ny trepoängare i morgon söndag mot Östersund.

Som alltid när det drar ihop sig i slutet av serien är det de minsta detaljerna som kan bli avgörande. Lite extra tryck från läktarplats kan vara skillnaden mellan en och tre poäng. Och har vi som krav att spelarna ska spela med hjärtat utanpå tröjan, har vi inget annat val än att sjunga rakt ur hjärtat i 90 minuter som betalning.

I morgon håller O’Learys som vanligt öppet från klockan 12.00 för de som vill komma i rätt stämning inför matchen, men viktigast är såklart att just Du infinner dig på hemmastå när matchen blåses igång.

Ta med dina vänner och gör er redo för en röstmässig urladdning. Det är dags för en ny seger.

VI ÄR KALMAR!

Leave a Comment