Inför fredag: After Work och ett magiskt erbjudande!

21729250_10155984947647214_1660262638_n
Hösten hopar sig, men efter KFF:s fantastiska poängskörd de senaste matcherna tycks vi lämna den värsta bottenstriden bakom oss. Ett par segrar till så bör oron vara helt borta och vi kan börja snegla uppåt i tabellen!

Nästa möjlighet ges redan på fredag. IFK Norrköping står för motståndet och efter minst sagt tveksam uppslutning på hemmastå mot Sirius senast hoppas vi på rejäl uppryckning på fredag. Se till att inta din plats på läktaren och ta med dig dina vänner. Alla ska stå!

För att komma i rätt stämning laddar vi gemensamt upp med en skön After Work på O’Learys innan matchen. God mat och dryck, tävlingar, besök från Kalmar FF samt ett härligt gung utlovas!
Bjud in dina vänner till evenemanget här!

Som om inte det vore nog har fredagens matchsponsor Städ & Fönsterservice en fantastisk present till alla rödvita. För en dag öppnar vi upp medlemsförsäljningen till KFFSU för 2018. Alla som tecknar medlemskap för nästa säsong (200:-) får av Städ & Fönsterservice gratis biljetter till hemmastå resterande matcher av säsongen (Östersund, Hammarby och Djurgården). Observera att erbjudandet endast gäller den 15/9. Hugg tag i någon av oss från KFFSU under After Worken eller matchen för att ta del av erbjudandet!

Nu kör vi! Krossa Peking!

VI ÄR KALMAR!

Leave a Comment