Svenska cupen 24/8: Invasion Nybro!

IMG_3564

Ingen kan väl ha undgått att Kalmar FF:s inträde i Svenska Cupen 2017/2018 blir en klassiker av sällan skådat slag. För 20 år sedan mötte vi senast Nybro IF i tävlingssammanhang. Nu är det dags igen. Och med en resa på tre mil så räknar vi med ett bortafölje som sent ska glömmas. Det är dags för Invasion Nybro!

Med tanke på den obefintliga restiden och att vi räknar med att många tar sig till Nybro på egen hand, kommer Supporterunionen till denna match inte organisera några egna bussar. Har man ingen bil och tycker det är jobbigt att cykla, så hänvisar vi istället till lokaltrafiken västerut, som avgår med jämna mellanrum från Kalmar C.
Nedan följer några exempel:

13.00 Öresundståg
14.00 Öresundståg
14.10 Krösatåg
15.00 Öresundståg
15.05 Buss 131
15.57 SJ-tåg
16.10 Krösatåg
16.55 Öresundståg
17.05 Buss 131

Innan matchen är alla KFF-supportrar varmt välkomna till Nybro Kebab på Grönvägen 1. Stället som serverar Sveriges godaste kebab! Från klockan 11.00 håller kebab-delen av restaurangen öppet, och från klockan 15.00 öppnar man även upp sin sportbar med klassiskt utbud av burgare mm. Mer information om erbjudanden kommer när dagen närmar sig!

Klockan 17.15 samlas vi sedan utanför Nybro Kebab för en stor, gemensam marsch den korta biten bort till Victoriavallen.

Ett lokalderby av det här slaget är inte vanligt förekommande, trycket på biljetter lär därmed vara högt. För att säkra din plats till matchen och minimera köer vid insläpp rekommenderar vi alla att köpa förköp, samt att vara på plats på Victoriavallen i god tid innan match. Följ även informationsflödet från Kalmar FF och Supporterunionen inför matchen.

Information om förköp hittar du här.

Kalmar FF:s intåg i Svenska Cupen. Snabbaste vägen ut i Europa. Lokalderby. David mot Goliat. Bortaresa på tre mil. Den här matchen har så många aspekter som talar för en riktig klassiker. Hjälp nu till att sprida ordet! Via sociala medier, telefon, flaskpost och röksignaler.
Vi från Supporterunionen vill se ALLA med KFF-hjärtan på Nybro Kebab, ALLA med KFF-hjärtan i marschen bort till Victoriavallen och ALLA med KFF-hjärtan sjungandes och hoppandes i 90 minuter fram till en Kalmar-seger.

Följ evenemanget på Facebook här!

Låt den 24/8 bli en fest vi aldrig glömmer! ALLA TILL NYBRO!

Vinna cupen, vinna cupen, KFF!

Leave a Comment