Sommarresa nr 2: AFC Away

AFCAWAY

Supporterunionen har länge övervägt huruvida resan till Eskilstuna 15/7 ska bli av. Med tanke på AFC:s minst sagt tveksamma bakgrund och ett till synes nonchalerande av 51-procentsregeln och medlemsfrågor har en bojkott av resan varit mycket nära förestående. Vi har dock kommit till en annan slutsats.

Vårt Kalmar FF befinner sig i en tabellmässigt mycket prekär situation. Det krävs en rejäl uppryckning under hösten för att klara allsvenskt kontrakt. Varje poäng är av yppersta vikt. Vi känner därför att vi inte har råd att avvara stödet på läktaren ens i någon match. Vår allsvenska existens är viktigare än om AFC får några slantar till i fickan.

När nu resan till Djurgårdsmatchen blir i betydligt mindre skala på grund av den sena matchflytten hoppas vi att samtliga sluter upp till denna resa istället.

Följande gäller för resan den 15:e juli:

Avresa: 08.00 från Fredriksskans
Ankomst Eskilstuna: ca 13.00 för pubstopp (vi återkommer med vilken).
Matchstart: 16.00
Färdmedel: Buss
Pris: 300:- för KFFSU-medlem, 400:- för icke-medlem.
Matchbiljett ingår ej.

Bokar dig gör du här, eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Jocke, 073-730 50 12 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk på att din anmälan är bindande.

Sommarmatch, lördag och semestertider. Tre faktorer som talar för en underbar resa tillsammans. Men egentligen är dessa saker ovidkommande. Vad som betyder något är att Kalmar FF står inför ett krig för allsvensk existens. Ditt stöd behövs. Alla till Eskilstuna!

KOM IGEN KALMAR!

Leave a Comment