Uppdatering: Dif away 3/7

Det lär väl knappast ha undgått någon att omstarten i allsvenskan för Kalmar FF:s del med kort varsel sköts fram två dagar, från lördagen den 1/7 till måndagen den 3/7. Supporterunionen beklagar detta, men får nu försöka göra det bästa av situationen.

Med ny tränarkonstellation hos KFF blir bortamötet mot Djurgården såklart högintressant. Lägg till extrem fotbollsabstinens och vetskapen om att många har semester, så hoppas vi ändå att så många som möjligt kan ta sig till Tele2 Arena, trots den sena ändringen.

För vår resas del gäller numera följande:

Avresa: 11.30 från Fredriksskans
Matchstart: 19.00
Pris: 300:- för KFFSU-medlem, 400:- för icke-medlem.
Matchbiljett ingår ej.

Bokar dig gör du fortfarande här, eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Jocke, 073-730 50 12 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk på att din anmälan är bindande.

Kom igen Kalmar!

Leave a Comment