Inför lördag: Favorit i repris!

IMG_3145

Kalmar FF är ett vinnande lag igen. 3-0 i lördags inför ett underbart, sprudlande hemmastå och vi ändrar såklart inte på ett vinnande koncept. På lördag mot Örebro blir det favorit i repris.

Matchen mot ÖSK börjar traditionsenligt när det är lördag 16.00 och från 12.00 infinner sig samtliga på O’Learys för att njuta av mat, dryck och varandras sällskap. Alla bjuder som vanligt in sina vänner till evenemanget!

Klockan 15.00 höjer vi sedan temperaturen på puben bakom hemmastå. Vi snackar upp elvan och värmer upp rösterna för att vara snudd på övertända när matchen blåses till spel klockan 16.00. Efter matchen firar vi in tre nya poäng på stadens gator och torg!

Vi la ribban på en riktigt bra nivå i lördags. Nu ska vi höja upp den ytterligare ett snäpp. Det är vårens sista match och det finns såklart ingenting att hålla igen på, samtliga krafter ska ut. Ta med ett par extra vänner på lördag så skapar vi en ny fest. Tillsammans mot nya segrar!

FRAMÅT, KALMAR!

Leave a Comment