Stå upp för Kalmar FF!

img_2277

Kalmar FF:s form är som den är och tabellen ser ut som den gör. Säsongen 2017 kommer bli ett krig för överlevnad, det är nog bara att inse. Innan vi tar ett kortare sommaruppehåll väntar nu föreningens två viktigaste matcher på mycket, mycket lång tid. Vårt stöd från läktarplats har kanske aldrig varit viktigare än just nu.

På lördag klockan 16.00 står GIF Sundsvall som motståndare. Upplägget för oss supportrar blir likartat som senaste lördagsmatchen. Klockan 12.00 samlas vi alla på O’Learys för fin mat och dryck och underbar, ångestdämpande gemenskap. Glöm inte att bjuda in dina vänner till evenemanget!

Klockan 15.00 är det sedan obligatorisk närvaro i vår egen pub bakom hemmastå. Här får vi laguppställningen direkt när den släpps och snackar upp matchen med en än så länge hemlig gäst.

Inför lördagens match har Supporterunionen i samarbete med Kalmar FF dessutom en extra kampanj. Ett begränsat antal hemmaståbiljetter finns till försäljning där intäkterna går oavkortat till KFFSU:s verksamhet. Biljetterna säljs för ordinarie pris (150:-) och finns att köpa på Tobaksboden (Trädgårdsgatan 16) från onsdag kl. 12.00 till och med fredag kl 18.00. Eventuellt kvarvarande biljetter säljs på samlingen på O’Learys på lördagen. DESSUTOM: Har du missat att bli medlem i KFFSU? Köp en av dessa biljetter och du får bli medlem för halva priset (100:-).

Med andra ord, vill du bidra lite extra till supporterkulturen runt Kalmar FF lägger du vantarna på en av dessa exklusiva biljetter illa kvickt. Först till kvarn gäller!

Det är svåra tider, viktiga tider. Det är nu supporterskapet ställs på prov. Om DU kallar dig Kalmar FF-supporter så ses vi på lördag på hemmastå.

För vårt lag, för vår stad, för våra färger.

KOM IGEN KALMAR!

Leave a Comment