KFF-BP Välkommen hem Cesar!

Cesar

På söndag möter vi pojkarna från Bromma på GFA, men det här är ingen vanlig ”serielunkmatch” utan en speciell tillställning där vi tillsammans skall välkomna kejsaren hem igen. Cesar Santin är och förblir en kultspelare i den röda tröjan och det är såklart speciellt när en av de största profilerna väljer att vända hem igen. Kalmar FF hade redan innan den här nyheten gått ut med det fina erbjudandet ”gå 2 betala för 1”, så det är ett ypperligt tillfälle för dig att ta med dig en kompis till klacken så fyller vi sektionen ännu en gång. Tillsammans kan vi på nytt skapa ett grymt tryck och ett härligt gung.

Röd Mani (tifogruppen) lovar ett tifo till inmarschen så var på ståplats i god tid och lyssna till instruktionerna som de ger.

Kampen om europaplatserna har hårdnat än mer och nu är det 5-6 lag som slåss om dessa. Om du vill hjälpa laget så krävs det att du visar dem stöd på läktaren, sjung, klappa och hoppa för Kalmar FF så fixar vi det här tillsammans!

 

VI ÄR KALMAR!

Comments are closed.