Kom igen Kalmar!

KFFOSK
Vi som växt upp i Kalmar och med Kalmar FF, vet att det i grunden finns väldigt många trogna supportrar som brinner för Kalmar FF. Vi vet att många med hjärta från tiden på Fredriksskans finns där ute. Vi har tillsammans skapat magisk stämning i många matcher sedan flytten till nya Guldfågeln Arena. Vi har sett när det briserat som vid invigningen mot Djurgården 2011, båda derbymatcherna mot Öster 2013 och avtackningen av Nanne och #8 mot Mjällby i sista matchen 2013.

Vi är ett gäng som bestämt oss för att vi inte är nöjda där. Vi vill skapa tryck, äga vår egen borg, bli den tolfte spelaren, vinna läktarkampen. Vi vill brisera. Varje match!

Det jobbas stenhårt med kampanjer. Vi har inlett säsongen med 3 tifon mot Åtvidaberg, Elfsborg och Göteborg. Vi är inte nöjda där. Vi vill få ett slut på alla plastsupportrar. Är man uppväxt i Kalmar eller bor i Kalmar, så är Kalmar FF laget. Punkt.

Ska vi lyckas med detta, så måste vi göra det tillsammans. Allihop. Alla måste dra sitt strå till stacken. Alla måste bidra. Det gör du genom att stå på Sydostkurvan. Det gör du genom att ligga på och hetsa de DU känner som är KALMAR att gå på matcherna och stå på Sydostkurvan. Det gör du genom att sjunga med i sånger och ramsor.

Har du valt ståplats så har du också valt att bidra med din röst!!

Tagga Kalmar, hetsa motståndet. Det är inte OK att stå och skrika könsord till en Kalmarspelare för att denna missar ett friläge. Vi ska stötta våra grabbar. Istället för att stå och klaga, sjung halsen av dig!

Vi fortsätter marschen mot framgång och utveckling av Sydostkurvan redan nu på söndag 4/5 mot Örebro. ALLA som läser detta ska dra med sig sina polare. Ligg på och hetsa via sociala medier. Sprid ordet. Det är dags att bidra!

Vi har tre hemmamatcher kvar innan VM-uppehållet, 4/5 Örebro, 10/5 Norrköping och 25/5 Helsingborg.

Tagga som fan nu och SLUT UPP!!

VI ÄR KALMAR!

Comments are closed.