Säsongskort 2013

Säsongskortsförsäljningen till Hemmastå är i full gång och bara den här veckan har flera valt att inhandla sitt säsongskort för 2013. När försäljningen startade upp för två månader sedan satte vi upp en målsättning på 100 stycken sålda säsongskort till den allsvenska seriestarten och den målsättningen ser nu ut att infrias.

Som vi tidigare har rapporterat om så har priset för ett säsongskort till Hemmastå blivit billigare till den här säsongen och är du medlem i Kalmar FF betalas du endast 1545 kronor och för icke medlemmar 1645 kronor. Slår du ut detta på en hel fotbollssäsong blir det drygt 100:- per hemmamatch och oss veterligen har föreningen aldrig haft så billiga priser för ett säsongsabonnemang sedan återkomsten till Allsvenskan 1999.

Samtidigt är vi också medvetna om att många supportrar inte ännu har inhandlat sitt säsongskort. Vi uppmanar därför alla att göra slag i saken så snabbt som möjligt, allt för att utveckla supporterkulturen ytterligare kring föreningen och inte minst för att få ordentligt fart på klacken.

Ett säsongskort på Hemmastå på Guldfågeln Arena tecknar du lättast genom www.kalmarff.se eller att besöka Kalmar FF:s kansli (öppet vardagar 08:00-12:00, 13:00-16:00). På kansliet kan du få personlig hjälp av personalen att ordna ditt bästa säsongskort du någonsin inhandlat. Vill du kan betalningen delas upp på 3, 6, eller 12 månader och detta gör du lättast via Kalmar FF:s hemsida.

Köp ditt säsongskort nu!

Comments are closed.