Resa till premiären

Söndagen den 31 mars klockan 17:30 är det avspark i matchen Syrianska FC-Kalmar FF på Södertälje Fotbollsarena.

Mötet är också allsvensk seriepremiär årgång 2013 och Kalmar FF Supporterunion anordnar givetvis resa upp till Södertälje.

Till matchen mot Syrianska FC kommer vi att anordna buss som avgår klockan 09:00 från Fredriksskans huvudentré. Pris för medlem i KFFSU är 300:-, icke medlem 350:-.

Till den här säsongen går det endast att boka plats på bussen via mejl, resor@supporterunionen eller via bokningsformuläret direkt här på hemsidan. Uppge namn och telefonnummer i din bokning. Observera att vi inte längre tar emot bokningar via telefon och betalning av resa sker direkt på bussen, så se till att vara i god tid innan avgång.

För att underlätta för resegruppen så se till att boka dig i god tid. Vet du med dig redan nu att du ska åka till med bussen, boka dig omgående för platserna i bussen lär fyllas ganska snabbt.

En allsvensk premiär är alltid något extra oavsett om det är på bortaplan eller på Guldfågeln Arena. Vi ska nu visa vår kärlek till föreningen och laget och gemensamt se till att plocka med oss samtliga poäng från Södertälje.

Det är vi som är KFF och vill har Röda Dagar framför oss!

Comments are closed.