Bussresa: Nyköping – KFF

Supporterunionen startar upp 2013-års reseverksamhet med att anordna en bussresa till Nyköpings BIS – Kalmar FF i Svenska Cupen. Matchen spelas söndagen den 3 mars med avspark klockan 15:00 på Rosvalla IP i Nyköping.

Avresa kommer att ske från Fredriksskans huvudentré klockan 09:30. Prissättningen är inte klar ännu, men fyller vi en storbuss så kommer resan att kosta 150 kronor/person. I priset ingår ingen matchbiljett.

Skulle vi däremot inte komma iväg med en storbuss så kommer vi att rulla med minibussar, så resan kommer att bli av oavsett antalet anmälningar. Dock kan resan då bli något dyrare.

Vi har sagt det tidigare, och säger det igen. Vi ser att ni bokar er plats i bussen så tidigt som möjligt med tanke på att det underlättar för resegruppen planering av resan och för att göra den så bra som möjligt för samtliga resenärer.

Så vet du med dig redan nu att du vill åka, anmäl dig redan idag och detta gör du på mejlen: resor@supporterunionen.se. I mejlet skriver du namn och telefonnummer, så kommer du få fortlöpande information om resan när det börjar närma sig avresedag.

Nyköpings BIS har informerat Kalmar FF att man avsatt en bortaläktare för gästande supportrar. Sektionen omfattar 300 platser och förköp är att rekommendera och för mer information om hur du köper biljett online – klicka här.

Nu ser vi gemensamt till att starta upp årets reseverksamhet på ett fartfyllt och roligt sätt. Boka din plats redan nu!

Vinna cupen, vinna cupen – KFF!

Leave a Comment