Supporterunionen backar Patronerna

Med anledning av Sundsvallspolisens hastiga och ogenomtänkta beslut att förbjuda sk ”OH-flaggor” vid GIF Sundsvalls hemmamatcher kommer KFFSU att delta i den 10 minuter tysta manifestation som GIF Sundsvalls supporterklubb Patronerna ämnar genomföra i matchen på lördag. 

Att förbjuda lagliga och dessutom positiva inslag inom läktarkulturen för att komma åt olagliga är oacceptabelt, förhastat och paradoxalt. 

Vi uppmanar samtliga KFF-supportrar som besöker NP3 Arena att stämma in i den tysta manifestation som kommer pågå under matchens första 10 minuter.

I den här frågan står supportersverige enade. Utan supportrarna dör svensk fotboll.

Styrelsen

Supporterunionen

Posted in Okategoriserade by admin. Kommentarer inaktiverade för Supporterunionen backar Patronerna

Pubsamling inför Kalmar FF – IFK Norrköping

Hemmapremiären mot Sirius blev inte vad vi tänkt oss på planen, men samlingen innan var härligt välbesökt med underbar stämning. Efter en poäng borta mot Hammarby tror och hoppas vi att även laget har växlat upp och är redo för första segern till helgen.

På lördag väntar IFK Norrköping på GFA och när vi nu har blivit välsignade med en match på veckans bästa dag så ska vi givetvis köra en ordentlig pubsamling innan matchen för att få den rätta laddningen.

Självklart gör vi detta bäst på O’Learys, som på lördag slår upp portarna klockan 12.00. För Supporterunionens medlemmar finns fantastiska erbjudanden på mat och dryck, du hittar dessa i Cardskipper-appen! (Glöm inte att aktivera erbjudanden under Inställningar/Kommunikation)

Klockan 15.00 öppnar sedan Pub Johan Akinder bakom hemmastå där vi sjunger upp den sista stunden innan matchstart som är klockan 16.00.

Bjud in dina vänner till evenemanget och ta med ditt bästa humör så bärgar vi årets första seger och gör lördagen till en fest!

VI ÄR KALMAR!

Posted in Okategoriserade by admin. Kommentarer inaktiverade för Pubsamling inför Kalmar FF – IFK Norrköping

Premiärsamling på O’Learys!

Äntligen är premiärveckan här och efter en stark försäsong står Kalmar FF redo för allsvenskan 2019. På söndag sparkar allting igång med en sprakande premiär hemma på Guldfågeln Arena när Sirius gästar oss klockan 15.00.

Efter den långa vintern ska det också bli fantastiskt roligt att få samla alla supportrar igen, och hur gör vi det bättre än genom en mangrann uppslutning på O’Learys innan matchen? Dagen till ära slås portarna upp redan klockan 11.30 för alla rödvita vänner.

menyn denna premiärdag ställer O’Learys fram en smäktande Pre-Game Brunch med bland annat amerikanska pannkakor, sirap, bacon, äggröra, chicken wings, grönsaksstavar, nachos med mera. Buffén (exkl. dryck) går loss på löjligt billiga 59:- mellan klockan 12-14.

Men om du dyker upp någon gång mellan 11.30 och 12.00 gäller en Happy Half Hour där priserna är följande:

Buffé 49:-
Medlemsöl / Cider 35:-
Pepsi, 7up, Zingo 15:-

Med andra ord: kom i tid!

Vi hoppas på ett enastående deltagande under uppladdningen, från gammal som ung, så att vi kommer i hundraprocentig stämning när det är dags att bege sig ut till Guldfågeln Arena. Klockan 14.00 är det också nypremiär för Pub Johan Akinder bakom hemmastå där vi värmer upp den sista stunden innan kick-off.

Bjud in alla dina rödvita vänner till Facebook-evenemanget så ser vi till att göra premiärdagen helt magisk!

VI ÄR KALMAR!

Posted in Okategoriserade by admin. Kommentarer inaktiverade för Premiärsamling på O’Learys!

Bortapremiär: Hammarby 7/4

Veckorna flyger fram, våren gör sig påmind och vi står med den allsvenska säsongen för dörren, hur underbart är inte det? Till helgen väntar ett stekhett genrep i gropen 10 mil västerut innan det helgen efter äntligen är seriepremiär hemma på vackra Guldfågeln Arena.

Söndagen den 7/4 väntar sedan årets första tävlingsmatch på bortaplan. Hammarby står för motståndet på Tele2 Arena och precis som vanligt råder det obligatorisk närvaro på årets första bortamatch.

Vi såg ett uppsving på resandet ifjol och vi hoppas verkligen att fler tar chansen att åka med oss för att uppleva glädjen och gemenskapen det innebär att följa sitt lag på bortaplan.

Följande gäller för Supporterunionens resa till årets bortapremiär:

Färdmedel: Buss
Avresa: Söndagen 7/4, kl. 09.30 från Kalmar Central (OBS! Ny avreseplats).
Ankomst Stockholm: Ca kl. 14.30 för pub/matstopp (vi återkommer med vilken).
Matchstart: Kl. 17.30
Beräknad hemkomst: Ca kl. 01.30
Pris: 350:- för medlemmar i Supporterunionen. Icke-medlem betalar 400:-.
Matchbiljett ingår ej.

Bokar dig gör du här, eller hos Micke, 070-652 52 18, hos Jocke, 073-730 50 12 eller så skriver du till oss på Facebook eller Twitter. Tänk också på att din anmälan är bindande.

Sen hemkomst, men tur då att det bara är bortapremiär en gång om året. Vi hoppas att alla prioriterar att vara på plats och stötta våra röda hjältar till en flygande start på nya säsongen. Dra med polarna, kollegan, syrran, brorsan eller morsan och boka in er. Snart är vi äntligen på väg!

Framåt, Kalmar!

Posted in Okategoriserade by admin. Kommentarer inaktiverade för Bortapremiär: Hammarby 7/4

Är du redo för 2019?

Den allsvenska premiären är nu mindre än tre veckor bort. Kalmar FF presenterade idag två anfallsförstärkningar och börjar se alltmer förberedda ut inför säsongen 2019. Nu är frågan, är du redo?

Här är Att göra-listan som samtliga bör bocka av innan vi kickar igång:

  1. Bli medlem i Supporterunionen!
    För snuskigt låga 150:- är du med och bidrar till en levande supporterkultur och får samtidigt ett gäng briljanta medlemsförmåner. Bli medlem här!
  2. Köp årskort på hemmastå!
    Vi har ett riktigt småländskt pris på vår egen ståplatsläktare. För ynka 750:- får du 15 allsvenska hemmamatcher med Guldfågeln Arenas bästa stämning. Ett kap som inte någon kan missa. Köp ditt årskort här!
  3. Boka in dig till Ö*ter away
    För att vara redo till premiären krävs en ordentlig uppvärmning i genrepet. Tåg, bil, buss, cykel eller flygande matta – vi bryr oss inte så länge du tar dig till Växjö. Info om KFFSU:s resa här!

Nu kör vi!
Framåt, Kalmar!

Posted in Okategoriserade by admin. Kommentarer inaktiverade för Är du redo för 2019?